مدیریت حج و زیارت استان خراسان جنوبی

تاریخ: 06 مهر 1393

بازدید رئیس سازمان حج و زیارت از آشپزخانه طاهی حجاز مکه مکرمه

رئیس سازمان حج و زیارت به همراه تنی چند ازمسئولین ستادی حج تمتع 93  از  آشپزخانه مرکزی طاهی حجاز (وداد کعکیه) در مکه مکرمه بازدید نمودند. این آشپزخانه که برای نخستین بار در راستای ارتقای کیفیت  خدمات دهی به زوار بیت الله الحرام جایگزین آشپزخانه قحطانی گردیده است مدیریت آن از سوی سازمان حج و زیارت در موسم حج سال جاری به کارگزار توانمند این استان آقای محمدهادی وحیدنیا سپرده شده که به همراه 30نفر از آشپزان زبردست استان خراسان جنوبی ماموریت طبخ روزانه 20هزار عدد غذا را در دو نوبت ظهر و شب برای زائرین ایرانی در مکه مکرمه بر عهده دارند. در این بازدید که مدیر دفتر نمایندگی سازمان حج و زیارت در عربستان، رئیس ستاد مکه مکرمه و مدیر عملیات حج  93ریاست سازمان را همراهی مینموند جناب مهندس اوحدی ضمن تشکر از خدمات مدیریت و عوامل آشپزخانه به جهت ارائه غذای باکیفیت ، بر ضرورت به روز رسانی و ارتقای کیفی دستگاههای پخت غذا تأکید کرد.شایان ذکر است از یکشنبه آینده تا پس از ایام تشریق که تمامی 64 هزار زائر ایرانی در مکه مکرمه هستند بیشترین میزان طبخ در این آشپزخانه و آشپزخانه ابوجدائل انجام خواهد شد.

                                                                                                         روابط عمومی حج و زیارت خراسان جنوبی